Friptura November

de epurasha2bb in Porc, 6 Mai 2010 | 6738 vizualizari

 

fiindca la noi ploua de rupe mi-am amintit de reteta asta a mea de efect la musafiri

 

INGREDIENTE

  • 1 punga magica Knorr pentru pui sau porc
  •   vin-
  • 700 g carne porc gulas
  • 2 -3 cartofi
  • 1 carnat gras afumat
  • 3 graunti de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 3 linguri de bulion/ pasta de rosii
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura November:

Se incinge cuptorul.

Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele.

Se amesteca bine.

Se taie rondele carnatul si se prajeste putin, nu de tot.

Se adauga apoi si rondelele de carnat afumat in punga impreuna cu carnea de porc si 3 graunti de usturoi tocati rondele.

Se lasa sa se patrunda bine.

Se desface apoi punga si se adauga vinul si o lingura de ulei.

Se lasa sa se rumeneasca fara sa mai inchidem punga.

In alta tava asezam feliile de cartofi taiate in forma de frunze si date cu bulion, ulei si parmezan deasupra, iar cu grija turnam printre ele putina zeama de supa de carne.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc pe un platou pe care asezam pe margini frunzele din cartofi rumenite si in mijloc friptura de porc cu carnati si vin.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura November" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mena29 1

08.05.2010, 20:33

Felicitari,arata minunat,cinci furculite

epurasha2bb 1

10.05.2010, 09:41

mltumesc fetelor! pai cartofii i-am taiat felii lunguiete si grosute si i-am crestat pe margine cu un cutit pur si simplu.Apoi am trasat cu varful cutitului vinisoarele acelea specifice frunzelor, pe mijloc si razant spre margini si gata!

epurasha2bb 1

10.05.2010, 09:41

Ina multumesste-i sotului ta din partea mea pentru compliment!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carnati la cuptor