Fripturica ''deliciuasa''

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 30 Dec 2010 | 1912 vizualizari

 

pregatita impreuna cu Deea care zice ca e ''deliciuasa''in loc de delicioasa :)))

 

INGREDIENTE

  • vreo 5-6 cartofi potriviti,
  • 4 cotlete de porc proaspat taiat la tara ,
  • rasnita Kotanyi cu piper si lamaie,
  • sare,
  • cimbru Kotanyi,
  • condiment pentru porc kotanyi,
  • cateva felii de bacon/kaizer ,
  • cativa ficatei de pui,
  • 2-3 linguri pasta de rosii dezlegate in putina apa calduta,
  • ulei si apa.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica ''deliciuasa'':

Asezam in tava cuptorului cartofii taiati rondele groase, in mijloc cotletele la rand si langa ele ficateii spalati si inveliti in bacon sau felii de kaizer/costita fara os.Turnam o canita de apa printre ele si o ceasca de ulei.Presaram sare si cimbru peste cartofi iar peste cotlete rasnim piperul cu lamaie si presaram condiment pentru porc Koatnyi.Dam la cuptorul incins si lasam la mijloc tava la foc mediu cam o jumatate de ora dupa care mai adaugam si pasta de rosii dezlegta in apa calduta peste cartofi si cotlete si mai lasam iar la cuptor pana se rumenste bine.

Cartofii au iesit moi inauntru si cu o crusta usor rumenita deasupra iar cotletele se topesc in gura, de ficateii in bacon nu mai zic! am papat si acum stam cu burticile umflate in sus!

 

RETETA IN IMAGINI

Fripturica ''deliciuasa''-0
Fripturica ''deliciuasa''-1
Fripturica ''deliciuasa''-2
Fripturica ''deliciuasa''-3
Fripturica ''deliciuasa''-4

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

30.12.2010, 17:50

elena1988 1

03.01.2011, 16:16

imi ploua in gura, tornada este in gura mea, las 5 furcu

kamy 1

05.01.2011, 13:16

da ai avut ajutor nu gluma 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04