Fritatta cu iaurt si dovlecei

de Luckycake in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2014 | 4876 vizualizari

 

Noua ne place fritatta, pe care o savuram de cele mai multe ori in week-end, cand suntem cu totii impreuna.De data aceasta am facut-o cu dovlecei proaspeti din piata, in gradina inca nu au crescut destul, carora le-am adaugat niste cimbru proaspat , putin iaurt si bineinteles ouale, de la vecina , sunt bio ;).

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1/2 dovlecel
  • 2 linguri iaurt
  • cimbru proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu iaurt si dovlecei:

Spalam bine dovlecelul, mie nu imi place sa il curat de coaja, dar se poate daca doriti, apoi ii taiem pe lungime in 4 si le indepartam mijlocul cu samburii. Ii feliem subtire si ii punem la prajit in 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc putin, adaugam sare si piper si cimbrul tocat marunt. Ouale le batem impreuna cu iaurtul si apoi le turnam peste dovlecei. Lasam 3-4 minute pe fiecare parte pana devine aurie.

TIPS-URI

1

Noi am savurat-o cu salata de castraveti proaspeti cu ceapa verde , pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu iaurt si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane