Frittata cu ciuperci

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2014 | 19912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica
  • 6 catei usturoi
  • 200 g ciuperci
  • 5 rosii cherry
  • 150 g cascaval sau branza
  • patrunjel verde
  • sare, piper dupa gust
  • 50 g unt
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu ciuperci:

Am curatat ceapa, usturoiul si taiat ardeiul in doua scoatem semintele din el. Ciupercile le curatam, spalam si feliem. Ceapa se taie marunt la fel si usturoiul. Ardeiul se taie pe jumatate si se taie felii subtiri. Punem intr-o tigaie untul la topit impreuna cu 1 lingura de ulei. Cand este incins punem la calit ceapa si usturoiul impreuna cu putina sare. Punem peste ceapa care s-a inmuiat ardeiul taiat si mai tragem la tigaie 1-2 minute legumele dupa care adaugam ciupercile feliate si continuam sa calim pana zeama ce o lasa ciupercile se evapora. Dam deoparte tigaia si lasam legumele la racit. Intr-un vas punem ouale sparte adaugam la ele smantana, sare si piper macinat dupa gust si cu telul le batem pana se omogenizeaza compozitia. Ungem un vas cu unt dupa care turnam in el legumele peste ele se pune stratul cu oua, deasupra asezam cascavalul ras si rosiile cherry taiate pe jumatate. Apoi presaram deasupra patrunjel verde taiat marunt si dam vasul la cuptorul incalzit pana frittata se rumeneste frumos si este inchegata aprox 25 minute.

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coronita aperitiv