Frittata cu paste si ciuperci

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2014 | 1357 vizualizari

 

Am folosit reteta lui Vio, (am pregatit-o si in tava, dupa care am taiat-o patrate, dar am copt-o si in forme individuale; am facut-o si cu ciuperci si fara, si cu paste si fara...), mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 50 g paste (eu am folosit fusilli),
  • 1/2 praz (nu am avut, am pus 1/2 ceapa),
  • 50 g ciuperci (am avut ciuperci conservate, dar am folosit si ciuperci proaspete, cu alta ocazie),
  • 2 ardei,
  • 100 g cascaval,
  • 50 ml lapte,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu paste si ciuperci:

Scurgem ciupercile din conserva si le trecem printr-un jet de apa rece (sau taiem felii ciupercile proaspete); taiem ardeiul, cubulete. Taiem prazul rondele (in cazul meu, ceapa, am tocat-o bucati ceva mai maricele). Radem cascavalul, pe razatoarea cu ochiuri mici. Fierbem pastele, in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj si le scurgem.

Batem ouale, cu sarea, piperul, si cu laptele.

Amestecam ouale batute cu restul ingredientelor si turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt (vas termoizolant, forme individuale, etc).

Coacem pana se rumeneste deasupra (cca 30 de minute).

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frittata cu paste si ciuperci 360021
retete culinare - Frittata cu paste si ciuperci 360022
retete culinare - Frittata cu paste si ciuperci 360023
retete culinare - Frittata cu paste si ciuperci 360024
retete culinare - Frittata cu paste si ciuperci 360025
retete culinare - Frittata cu paste si ciuperci 360026

COMENTARII (7)

mirela0911 1

31.12.2014, 11:36

marcela1979 1

01.01.2015, 10:43

Rocsi 1

01.01.2015, 20:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: