Frittata cu somon afumat si marar

de Oana in Somon, 11 Oct 2009 | 7759 vizualizari

 

Sau omleta cu somon afumat, o bunatate! Foarte satioasa, perfecta pentru micul dejun alaturi de o bagheta crocanta.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 linguri cu smantana
  • o lingura cu marar proaspat tocat
  • 50 g somon afumat
  • o lingura cu unt
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu somon afumat si marar:

Se amesteca bine ouale cu smantana, mararul, sare si piper. Somonul se taie fasii subtiri si se adauga la ou.

Se topeste untul intr-o tigaie teflonata si se toarna compozitia de ou si peste. Se ridica din cand in cand omleta cu o paleta, lasand sa se scurga sub ea oul de deasupra. Se acopera tigaia cu capac si se lasa la foc mic pana se incheaga deasupra. Se scoate frittata pe un platou si se presara cascavalul ras.

TIPS-URI

1

Se poate servi si rece, alaturi de un pahar cu vin alb sec.

2

Mararul proaspat se poate inlocui cu marar uscat, folosind jumatate de lingurita.

3

Se poate servi cu icre de somon, asezate pe o lingurita de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu somon afumat si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Luciana 1

07.11.2009, 09:26

Asta am avut si noi ptr micul dejun alaturi de tartine cu branza de vaci, si soc de mocrovi si mandarine facut in casa.
F satios mic dejun, si ce mi-a placut este faptul ca se simte mirosul si gustul de afumat....o nebunie!si intr-adevar somonul s-a innabusit, nu a ramas crud!

Oana 1

07.11.2009, 22:02

Ma bucur mult, Luciana! Ce ideee mi-ai dat cu sucul de morcovi si mandarine O sa fac si eu mai des!

Oana 1

12.01.2010, 19:31

Azi am facut iar Clar, e omleta noastra favorita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu cartofi copti