Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Zilele astea in Italia sunt zile de carnaval...si cu ocazia asta am adus niste gogosele foarte bune :) care se prepara cu ocazia carnavalului ...
Foarte usor de preparat...
Intr-un castron punem ricotta la care adaugam zaharul.Amestecam.Adaugam ouala,praf de sare,coaja de lamaie. Faina o amestecam cu praf de copt.Unim faina la ricotta si amestecam .Trebuie sa rezulte un aluat elastic.Daca e prea tare,adaugam 1-2 linguri de lapte. Aluatul il punem in frigider pentru 30 minute.
Dupa 30 minute,punem pe foc o olita cu mult ulei si asteptam sa se incalzeasca. Cu o lingurita luam din aluat si punem in ulei la prajit, Cand sunt rumenite pe toate partile,le scoatem si le punem pe o tava pe care am pus hartie de bucatarie. Continuam cu tot aluatul. Inainte de servire le ornam cu zahar pudra.
Sunt bune atat calde cat si reci.
1
se pot adauga stafide sau lichior...la aluat
2
zaharul il puneti cum preferiti in plus sau mai putin..depinde de gusturi.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult