Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos

de Panacris in Fructe de mare, 25 Mar 2019 | 3551 vizualizari

 

Aşa de Buna Vestire, pe ultima sută de metri, vă aduc o reţetă simplă şi tare gustoasă ;) Se trag din mare fructele ;) Am avut mare succs cu această reţetă ;) Spor şi poftă bună! 

 

INGREDIENTE

    • mix de fructe de mare 800 g,
    • usturoi 3-4 căței,
    • vin alb demi-sec cca 250 ml,
    • sare roz de la SanoVita cca. 1 lingură,
    • piper proaspăt măcinat ½ linguriţă,
    • ulei de cocos cca. 100 g,
    • pătrunjel 1 legătură.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos:

Fructele de mare se pun la gătit în uleiul fierbinte, într-un vas wok, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Apoi se adaugă vinul, usturoiul tocat mărunt şi se lasă la gătit, cca. 5 minute la foc puternic, neacoperit, până se evaporă alcoolul ;) Apoi se asezonează cu pătrunjel tocat mărunt şi se serveşte imediat fierbinte alături de garnitura preferată! ;)

Spor şi poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

26.03.2019, 11:00

Mihaela, scuze, ulei de cocos Era inchegat din acest motiv l-am botezat unt ))

dantes 1

28.03.2019, 09:09

Bune!

abstract01 1

14.05.2019, 21:50

foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Creveti sotati in usturoi, ghimbir si sos de soia