Fructe de mare la tigaie

de Ina in Fructe de mare, 11 Dec 2011 | 50705 vizualizari

 

Rapid, gustos, sanatos :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g fructe de mare congelate ( cocktail : caracatita, scoici, surimi, calamari, midii, etc )
  • un cub de unt ( cca. 40 -50 g. )
  • condimente pentru peste
  • 4-5 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare la tigaie:

 Fructele de mare congelate le-am pus in tigaia dry cooker, in care am topit untul, si le-am lasat sa fiarba 15 minute in sosul format ( din unt si apa lasata de fructele congelate). 

  Am curatat usturoiul si l-am feliat, apoi l-am adaugat in tigaie, peste fructele de mare, imreuna cu condiment special pentru peste. Am mai lasat pe foc 5 minute, pentru uniformizarea aromelor. 

  Am servit  alaturi de orez prefiert , pe care l-am preparat prin fierbere in apa, cu putina sare, doua linguri de ulei si busuioc maruntit.

  P.S. Toti au fost incantati  de rezultat, mai putin soacra-mea, care n-a avut curajul sa guste =))) :D

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Msclaudish 1

14.03.2012, 12:54

Felicitari!! este foarte tare combinatia asa gatita si foarte usor si rapid de facut, le am facut si au iesit bestiale. COMPLIMENTE!!!

Ina 1

14.03.2012, 13:26

Multumesc frumos!

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 22:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu fructe de mare si avocado