Frunze de vita de vie conservate pentru iarna

de marcela1979 in Conserve, 19 Iun 2013 | 6676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 buc frunze de vita de vie(de la mama soacra)
  • apa
  • sare
  • pungi pt. congelator
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de vita de vie conservate pentru iarna:

Se curata frunzele de cotoare si se oparesc in apa cu sare.Se scot sa se scurga si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s au racit se pun una peste alta cate 10 se ruleaza si se pun cate 10 suluri in punga .Se pun la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita de vie conservate pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

Anett 1

19.06.2013, 11:37

Rocsi 1

19.06.2013, 15:01

iry-gabriela 1

19.06.2013, 17:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Adjika - sos rusesc picant din gogonele verzi