Fudulii de curcan la tigaie

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 57472 vizualizari

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 10:49

ce mari sunt.....hahaha.................mai rugat sa nu rad dar nu ma pot abtine........hahaha.

Miha 1

10.11.2010, 11:09

Curcan de ala cu pene sau curcan de ala de la politie? )

silvi0ara 1

10.11.2010, 11:13

Miha,cred ca a fost de politie.

lia maria 1

10.11.2010, 11:32

ce mai conteaza de care a fost saracu curcan daca a ramas fara samanta

Corinuta 1

10.11.2010, 11:41

io nu vreau d-astea, da las furcile Silvioara!

silvi0ara 1

10.11.2010, 11:47

Corina,asa am zis si eu prima data,dar sa sti ca sunt foarte bune.

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 11:50

saracu curcan.......dupa ce l-ai castrat i-ai si prajit fuduliile

silvi0ara 1

10.11.2010, 11:56

pai asa ,sa se faca mare sa-l pun la cuptor de sarbatori.

Sylvia 1

10.11.2010, 12:16

Si de la mine furculitele dar nu stiu daca as manca desi stiu ca sunt o delicatesa

Ina 1

10.11.2010, 13:29

oleleeeee , ce bunatati! Si mie-mi plac, d'alea de porc sau vita imi aducea Costel cate-o sacosa cand gasea, dar sunt cam rare..

La Ancuta 1

10.11.2010, 13:29

nu am mancat, dar cred ca as incerca, dar sa fi fost curcan cu pene, nu de politie.

ionix 1

10.11.2010, 13:40

eu nu pap... soacrei mele ii plac n-arata rau.. chiar arata bine

kamy 1

10.11.2010, 15:45

care curcan?saracii curcaniiiii ca uite cate-s acoloas gusta,zau 5f

Laly 1

10.11.2010, 21:55

Cred ca sunt tare bune,indiferent ale cui or fi

corina241 1

10.11.2010, 22:32

doar cu usturoi mult le pot manca

euntaru 1

10.11.2010, 22:48

Bunica 1

12.11.2010, 20:53

Sunt foarte bune !

BarbatLaCratita 1

25.11.2010, 01:35

LALY a fost cea mai tare: "Cred ca sunt tare bune,indiferent ale cui or fi"

silvi0ara 1

28.11.2010, 16:09

christyansen 1

09.08.2014, 14:33

f bune bv bv bv bv bv

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan