Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De data aceasta am recurs la o reteta vazuta la TV , dar marturisesc ca tot fripte pe gratar sunt mai gustoase :D
Crestam fuduliile pe o parte si indepartam scrotul cu mana sau ajutandu-ne de un cutit. Le sectionam apoi pe lung si lasam jumatatile de fudulii in apa rece cu otet, cca 60 minute, apoi le mai spalam in 2-3 ape, le scurgem bine si le taiem in bucati mai mici.
Topim untul in tigaie si adaugam usturoiul feliat. Adaugam bucatile de fudulii , scurse bine , lasand sa se prajeasca usor. Turnam 100 ml vin si lasam sa se patrunda.
Separat, calim o ceapa in doua linguri de ulei sau unt, adaugam fuduliile ( scurse de sosul de vin ) si sucul de rosii. Potrivim de sare si piper si dam la cuptor pentru 10 minute.
Presaram patrunjel verde si servim fierbinte.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult