Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am avut onoarea sa iau lectii la aceasta reteta, in traducere "Taurul rosu"de la un bucatar spaniol, pe nume Carlos, care s-a" ratacit "prin Bacau .La inceput am fost sceptica ,dar rezultatul m-a determinat s-o impartasesc si cu voi,asa am reluat din nou reteta ,de data asta facuta de mine si v-o impart cu drag si voua. Curaj! :)
Fuduliile le spalam bine si le scoatem pelita,apoi le taiem rondele si adaugam berea ,piperul,sarea si le lasam la frigider 3 ore. Dupa ce s-au marinat le lasam la scurs si le prajim in ulei ,le scoatem intr-un castron si le dam deoparte.Acu pregatim sosul.
Ceapa o taiem solzi si o inabusim in uleiul unde am prajit carnea,apoi adaugam boiaua ,usturiuil ,fulgii de piper Cayenne, ardeiul iute tocat ,lasam 2 minute ,dupa care adaugam rosiile cu ardeiul gras tocat,lasam iar 3 minute , urmeaza bulionul desfacut cu 100 ml supa de legume sau apa. Lasam 6 minute la foc mic,la sfarsit adaugam carnea si lasam din nou 6 minute. La sfarsit se adauga contimentele .
Pofta mare!
1
Se serveste cu vin rosu sec
2
Garnitura, orez simplu
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult