Fursecuri

de Miha in Prajituri, 9 Noi 2011 | 21262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 200 g faina pentru prajituri
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se incheaga din nou si devine ca o crema. Adaugam zaharul si esenta de vanile si mixam pana zaharul se topeste si crema devine spumoasa. Punem si oul si mixam bine bine pana la incorporarea completa. Turnam apoi faina si amestecam cu o lingura.

Aluatul obtinut il punem intr-un posh si spritam gramajoare mici de aluat, la distanta unele de altele.

Dam la cuptor la foc mediu, pentru 10-15 minute, pana incep marginile sa se rumeneasca. Cel mai simplu este sa verificati "talpa" fursecului, daca s-a rumenit sunt gata. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Se servesc simpli sau ornati cu ciocolata topita. Noi am preferat varianta simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (120)

Miha 1

15.12.2012, 19:28

Maya, chiar nu e nimic special la reteta asta. E chiar o reteta simpla, nu e nimic complicat, nu-mi dau seama de ce nu-ti ies. Untul e unul obisnuit, faina e din cea pentru prajituri (nu-mi aduc aminte exact firma, posibil Boromir), cuptorul e incins inainte (asa se procedeaza de regula la prajituri) ... La ce temperatura le coci?

maya23 1

17.12.2012, 20:07

e cuptor de aragaz...si e bun..ca fac cozonacii la el..nu pot sa zic temp...dar il las la foc mediu 10 min-15 ...pana simt eu la mana ca e bine...nush ce sa iti zic...dar la fursecuri sunt praf)))nu vor si nu vor)

Ligia Bxl 1

25.07.2013, 00:19

ah ce bine arata miha

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti crocanti