Fursecuri

de Lorra in Prajituri, 18 Ian 2012 | 1327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. zahar
  • 2 oua
  • 100 gr. nuca cocos
  • 600 gr. faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se amesteca margarina (la temp. camerei) impreuna cu zaharul pana acesta se topeste, apoi se adaga ouale si nuca de cocos.
La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se framanta bine pana se obtine un aluat bun de modelat, nelipicios.
Se intinde aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si se decupeaza formele dorite (inimioare si floricele).
Acestea se aseaza pe tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptorul deja incins la foc potrivit, timp de c.c.a. 10-15 min. pana ce fursecurile se rumenesc.
Se scot pe un platou si se pudreaza cu zaharul vanilat.

 

POfta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri 141293
retete culinare - Fursecuri 141294
retete culinare - Fursecuri 141295
retete culinare - Fursecuri 141296
retete culinare - Fursecuri 141297

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.01.2012, 21:27

sa iau si eu cateva sa pap cu compot!!!

mamaieelena 1

18.01.2012, 21:46

si eu doua fursecuri vreau

Lorra 1

18.01.2012, 21:55

ma bucur Iri, sunt si pe gustul fetitei mele, marturie sta platoul de mult golit
Rocsi si mamaieelena, cu mare drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: