Fursecuri

de Gusti in Prajituri, 30 Apr 2013 | 4689 vizualizari

 

Foarte usor de facut si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 cani faina
  • esenta de rom
  • stafide
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Ouale se pun in vasul robotului impreuna cu zaharul si se mixeaza pana se topeste zaharul, cu telul de sarma, pe viteza 8. 

Se adauga uleiul, esenta de rom, apoi faina. Toate ingredientele se adauga treptat in bol. Pentru amestecul acesta am folosit telul plat si am setat robotul pe treapta 4 de viteza. 

Se pune hartie de copt in tava aragazului si cu o lingurita se toarna compozitie in tava, lasand spatiu intre fursecuri, pentru ca ele mai cresc putin. 

Fursecurile se pot decora cu stafide, rahat sau se pot lasa simple, dupa placul fiecaruia. Oricum ar fi, sunt foarte gustoase .

Fursecurile se lasa la copt 8-10 minute, la foc moale, pana se rumenesc usor. 

 

Despre Kitchen AID

Un produs oferit de www.bucatarie360.ro

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri 223770
retete culinare - Fursecuri 223771
retete culinare - Fursecuri 223772
retete culinare - Fursecuri 223773
retete culinare - Fursecuri 223774
retete culinare - Fursecuri 223775
retete culinare - Fursecuri 223776
retete culinare - Fursecuri 223777
retete culinare - Fursecuri 223778
retete culinare - Fursecuri 223779
retete culinare - Fursecuri 223782

COMENTARII (23)

mena29 1

30.04.2013, 13:04

Vreau si eu,la cafea

Alina26 1

30.04.2013, 13:11

ce minunate sunt!!!!!

Geanina87 1

30.04.2013, 18:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D