Fursecuri aromate

de diaconta in Prajituri, 23 Dec 2011 | 4945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr Mascarpone
  • 200 gr unt
  • 450 gr faina
  • 2 galbenusuri
  • 50 gr zahar
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 2 linguri sirop de lamaie
  • Esenta de vanilie
  • 2-3 picaturi esenta de migdale
  • 5 gr praf de copt
  • Un praf de sare
  • Dulceata de merisoare salbatice
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri aromate:

Se mixeaza  crema mascarpone cu untul si zaharul .Incorporam si cele doua galbenusuri,apoi siropul de lamaie si cele doua linguri de nuca de cocos.Faina o amestecam cu putina sare si praful de copt,apoi o punem peste amestecul de unt.Adaugam si esentele de migdale si vanilie.

Framantam un aluat,trebuie sa fie destul de moale,dar sa nu se lege de mana sau de vas.Facem o bila din aluat,invelim cu folie alimentara si punem la frigider o ora.

Luam de la frigider si formam fursecuri dupa placerea si imaginatia fiecaruia.

Eu am facut stelute,floricele,braduti,bilute si cornulete pe care le-am umplut cu dulceata de merisoare  salbatice.Se coc in cuptorul preincalzit 20-25 de minute.

Este un aluat foarte fraged si foarte aromat. Dupa ce s-au racit se presara cu zahar pudra.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (27)

diaconta 1

25.12.2011, 21:45

cris2711
24.12.2011, 10:15

Mai ai si imi dai?
Cris am si-ti dau

mirela0911 1

25.12.2011, 22:53

frumoase mai sunt!

Cris2711 1

27.12.2011, 15:26

mersi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Linzer cu gem de zmeura