Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se mixeaza crema mascarpone cu untul si zaharul .Incorporam si cele doua galbenusuri,apoi siropul de lamaie si cele doua linguri de nuca de cocos.Faina o amestecam cu putina sare si praful de copt,apoi o punem peste amestecul de unt.Adaugam si esentele de migdale si vanilie.
Framantam un aluat,trebuie sa fie destul de moale,dar sa nu se lege de mana sau de vas.Facem o bila din aluat,invelim cu folie alimentara si punem la frigider o ora.
Luam de la frigider si formam fursecuri dupa placerea si imaginatia fiecaruia.
Eu am facut stelute,floricele,braduti,bilute si cornulete pe care le-am umplut cu dulceata de merisoare salbatice.Se coc in cuptorul preincalzit 20-25 de minute.
Este un aluat foarte fraged si foarte aromat. Dupa ce s-au racit se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult