Fursecuri aromate

de _Alina_ in Dulciuri, 19 Dec 2012 | 1364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina de grau
  • 75 ml ulei de palmier
  • 50 ml apa
  • 1 lgt praf de copt
  • 2 lg sirop de brad (presat la rece)
  • 70 g zahar brun
  • 1/2 banana
  • 1 lgt zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri aromate:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

2. Amestecam ingredientele uscate intr-un bol, iar cele umede intr-altul. In final amestecam cele doua compozitii si framantam bine.  

3. Formam bilute cu dimensiuni egale din aluat si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presam putin fiecare biluta de aluat cu ajutorul unei furculite.  

4. Introducem tava in cuptor timp de 20 min. Inchidem focul si mai lasam 5 - 10 min in cuptor.

5. Dupa ce le scoatem din cuptor le pudram cu zahar.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi unt in loc de ulei si lapte in loc de apa.

2

Se pot lipi cate doua cu crema.

3

Daca aveti timp la dispozitie, puneti aluatul intr-o folie alimentara si bagati-l in frigider minim 30 minute inainte de a-l utiliza.

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri aromate-0
Fursecuri aromate-1
Fursecuri aromate-2
Fursecuri aromate-3
Fursecuri aromate-4

COMENTARII (27)

Sim0na

Sim0na 1

19.12.2012, 19:02

bune bune!!

danakarin

danakarin 1

19.12.2012, 20:00

foarte bune !

mirela0911

mirela0911 1

19.12.2012, 21:02

ce bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01