Fursecuri aromate de toamna

de Gherca Daniela in Dulciuri, 23 Oct 2015 | 3245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100g unt/margarina
  • 100g zahar pudra
  • 1 ou+ 1 albus de ou (albusul este optional, mie mi-a ramas de la alt preparat)
  • un varf de cutit nucsoara
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 pliculet de vanilie
  • 280g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • o patratica mare de ciocolata neagra
In plus: zahar pudra amestecat cu putina scortisoara pentru tavalit fursecurile
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri aromate de toamna:

Untul la temperatura camerei il amestecam cu zaharul pudra pana formam o crema, adaugam si oul cu albusul(optional) pana le incorporam bine si pe acestea.

Faina cu praful de copt si mirodeniile le amestecam si le adaugam treptat peste crema de unt, trebuie sa iasa un aluat nelipicios, iar la final radem ciocolata neagra si o incorporam si pe aceasta in aluat. Il invelim in folie de plastic si il dam la frigider pentru 30 minute.

Dupa ce am scos aluatul de la frigider, am format bilute, apoi le-am apesat usor in podul palmei si le-am tavalit prin zahar pudra amestecat cu scortisoara. Fursecurile formate le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptor pentru cca. 10-15 minute. Cand scoatem fursecurile din cuptor ele sunt inca moi, dar cand se racesc vor deveni fragede si gustoase. Sunt minunate alaturi de o cafeluta sau un ceai cald, cand este rece afara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri aromate de toamna" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu fructe de padure la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital