Fursecuri cu branza

de Miha in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 5280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • 150 g zahar
  • 200 g unt
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • gem de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu branza:

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine pufos. Se adauga branza si se mixeaza pana totul devine ca o crema. Faina se amestecata cu praful de copt si un praf de sare se toarna peste crema de unt cu branza si se framanta un aluat omogen, dar lipicios. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin jumatate de ora, pana se intareste.

Pe masa bine infainata se intinde aluatul intr-o foaie de 0.5 cm grosime. Cu forma de floricica se taie un numar par de fursecuri. La jumatate din ele vom decupa un cerc mic, pe centrul formei.

Pe formele intregi se pune cate o 1/2 de lingurita cu gem de capsuni, apoi se acopera cu forma decupata.

Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc mediu timp de 15-20 minute, pana incep sa se aureasca.

Se lasa la racit pe un gratar, apoi se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

10.06.2010, 21:35

cat de bine iti iesi

nadina73 1

10.06.2010, 23:45

trebuie sa fie bune cu branza 5 furcu,o trec la favo

Laly 1

10.06.2010, 23:48

Ce frumoase sunt.Pun si eu 5 furculite,dar imi dai una te rog?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Branzoaice pufoase