Fursecuri cu cacao

de Constelatialeu in Dulciuri, 19 Aug 2015 | 1176 vizualizari

 

E treaba cu untura, ca aia face fragede fursecurile.....

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 300 g untura
  • 100 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 100 ml lapte caldut
  • 25 g cacao
  • 100 g ornamente ciocolata
  • 1 plic praf de copt cu sofran
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie
Portii: 76
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cacao:

Intr-un castron cernem faina, adaugam cacaoa,praful de copt si zaharul pudra, amestecam bine, apoi adaugam si ornamentele de ciocolata. Peste ingredientele uscate punem ouale, untura si coaja de lamaie, incepem sa framantam,adaugand laptele caldut.

Framantam pana obtinem un aluat nu foarte tare. Cu ajutorul unui posh formam biscuiti.Ii asezam in tava si ii bagam la cuptorul preincalzit, cu focul mediu, cca 15-20 min.Se scot si se lasa la racit.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri cu cacao 396037
retete culinare - Fursecuri cu cacao 396038
retete culinare - Fursecuri cu cacao 396039
retete culinare - Fursecuri cu cacao 396040
retete culinare - Fursecuri cu cacao 396041
retete culinare - Fursecuri cu cacao 396042
retete culinare - Fursecuri cu cacao 396043

COMENTARII (19)

-Licurici- 1

20.08.2015, 08:24

Foarte bune!

Rocsi 1

20.08.2015, 21:09

Imi plac fursecurile!

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21