Fursecuri cu ciocolata

de Ligia Bxl in Dulciuri, 3 Ian 2014 | 938 vizualizari

 

Tare buni! sursa Bucataresele Vesele,multumesc ptr reteta :*

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata neagra
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar tos
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • un praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • zahar pudra ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Ouale cu zaharul,sarea si esenta de vanilie se mixeaza pana cand cristalele de zahar se topesc.

Se adauga ciocolata topita pe baie de apa impreuna cu untul nu inainte de a o racori.

Omogenizam apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam in continuare pana ce faina se incorporeaza.

Aluatul rezultat se da la rece ptr cateva ore sau peste noapte.

Se formeaza bilute mici care se trec prin zahar tos apoi prin zahar pudra din abundenta.

Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc potrivit sau 170-180 grade.

Se servesc la o cafea sau ceai!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 288180
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 288181
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 288182
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 288183
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 288184
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 288185
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 288186

COMENTARII (21)

diaconta 1

05.01.2014, 20:35

clau00 1

07.02.2014, 12:13

Ligia Bxl 1

07.02.2014, 12:40

multumesc fetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55