Fursecuri cu ciocolata

de gabrielasfechis in Dulciuri, 15 Ian 2016 | 486 vizualizari

 

Tot am vrut sa incerc retetele de pe pliculetele cu zahar vanilat Dr. Oetker, azi le-a venit vremea, dupa 2 ani :)) 


Nu le-am facut fix dupa reteta, nu am pus migdale, doar ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt sau margarina(eu am folosit unt)
  • 130 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 albus de ou
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 80 g ciocolata rupta bucatele mici
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Frecam untul, la temperatura camerei, pana capata un aspect spumos, apoi amestecam continuu si adauga, zaharul si zaharul vanilat, albusul si faina cernuta, amestecata in prealabil cu praful de copt.

La final adaugam bucatelele de ciocolata. Compozitia obtinuta se introduce intr-un cornet de ornat cu ajutorul caruia se formeaza mici gramajoare de diverse forme, pe o tava unsa sau cu foaie de copt. Eu am facut bilute mici in prima faza iar apoi am adaugat o lingura de cacao si le-am dat o forma lunguiata.

Se coc la 160 - 180 grade timp de 15 - 20 minute.

Se servesc dupa ce se racesc, cu lapte sau simple.

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 422492
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 422493
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 422494
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 422495
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata 422496

COMENTARII (14)

gabrielasfechis 1

16.01.2016, 09:16

sunt foarte fragde si pline de ciocolata perfecte pentru cine tine o dieta, asa ca mine multumesc tuturor

dantes 1

17.01.2016, 11:08

Bune!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:12

Delicioase!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55