Fursecuri cu ciocolata

de Laly in Prajituri, 7 Aug 2010 | 7060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 500 gr faina
  • 1 ou mai mare sau 2 mai mici
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 varf de cutit cu scortisoara
  • 2 cubulete ciocolata de menaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se freaca untul cu zaharul,pana se topeste si devine cremos.Se adauga treptat faina cernuta cu praful de copt.Se mesteca pana cand compozitia devine omogena.

Oul se bate cu scortisoara si esenta de vanilie.Se adauga peste aluat.Mestecam bine pana la omogenizare completa.

In aluat se rade ciocolata pe razatoarea cu gauri mici.Cine doreste poate pune ciocolata cubulete.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se pune aluatul in forma speciala si se fac fursecuri,care se dau apoi la cuptor pana se rumenesc usor.

Se decoreaza cu toping de ciocolata sau cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bunica 1

08.08.2010, 12:15

ela, te invidiez, ai baut cafea cu fursecurile astea delicioase eu....

Rocsi 1

08.08.2010, 18:30

as papa 2 fursecuri si as bea un cappucino sau un ceai..super

mena29 1

09.08.2010, 10:24

Laly,vreau doua la cafea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu unt de arahide