Fursecuri cu ciocolata si alune

de GeorgiG in Prajituri, 6 Noi 2015 | 871 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc.

Dementiale.

 

INGREDIENTE

  • 220 g ciocolata neagra
  • 80 g unt
  • 100 g faina
  • 150 g zahar
  • o lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • esenta portocale
  • alune tocate
  • pepite de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si alune:

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul si esenta de portocale, apoi adaugam ciocolata topita.

Separat amestecam faina cu praful de copt si sarea. Amestecam cele 2 compozitii, apoi adaugam pepitele de ciocolata si alunele tocate.

Compozitia este mai moale.Asezam intr-o tava hartie de copt si punem din compozitie cu ajutorul unei lingurite.

Introducem la cuptor 10-15 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411195
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411196
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411197
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411198
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411199
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411200
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411201
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411202
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411203
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411204
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata si alune 411205

COMENTARII (6)

mirela0911 1

07.11.2015, 09:01

Iau cateva pentru

Gherca Daniela 1

07.11.2015, 10:38

GeorgiG 1

07.11.2015, 15:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D