Fursecuri cu ciocolata, spritate

de laura_n in Dulciuri, 23 Dec 2013 | 5964 vizualizari

 

Un chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am incercat...nu a vrut sa iasa.
Prea tare aluatul si iesea greu din presa, prea moale si se tufleau in tava... prea ca la tara... :)))
Astazi, au iesit :))) si atat de bune! se topesc in gura, lasand un gust buun de ciocolata..yum!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt moale
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata neagra topita
  • 1 ou
  • 2 lg cacao neagra
  • seminte vanilie
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata, spritate:

Untul moale, semintele de vanilie, zaharul pudra si ciocolata topita le-am mixat intr-un castron. Am adaugat oul si am mixat in continuare. Am adaugat cacaoa, faina in doua transe, amestecand bine.

Am pornit cuptorul, la 180 grade.

Am pregatit o tava cu hartie de copt. Compozitia am pus-o in presa de fursecuri si am spritat fursecuri.

Am pus la copt, la foc iute, cam 8-10 minute.

Sunt delicioase, fragede si cu gust intens de "cociolata" :))))

 

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 15 lei.

2

se pot pudra cu cacao sau orna cu cioco dupa ce s-au copt.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri cu ciocolata, spritate 286363
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata, spritate 286364
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata, spritate 286365
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata, spritate 286366
retete culinare - Fursecuri cu ciocolata, spritate 286367

COMENTARII (42)

diaconta 1

26.12.2013, 23:14

Mai mie tot nu mi-au iesit,au ramas tot ....ca la tara )))))
tare faine

oana021 1

05.01.2014, 10:47

daca nu am forma pt biscuiti ce pot folosi?

laura_n 1

05.01.2014, 11:13

Oana, poti sa intinzi foaie si sa le decupezi in ce forme ai la dispozitie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59