Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

de laura_n in Dulciuri, 17 Mar 2015 | 6946 vizualizari

 

Va spun de la inceput, le recomand din tot sufletul!
Nu au zahar, nu au faina de grau, nu sunt hipercalorice, dar sunt tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 banane foarte coapte (negre eventual)
  • 50 gr unt moale
  • 100 gr faina de migdale
  • 100 gr fulgi ovaz
  • 50 gr nuca de cocos
  • 30 gr cacao neagra
  • scortisoara
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane:

Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa si scortisoara. Amestecam cu o spatula pana seincorporeaza toate.

Pornim cuptorul la foc mediu.

Pregatim o tava cu hartie de copt. Formam cate un biscuite rotund si il asezam in tava. 

Dam la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Scoatem si lasam la racit pe un gratar.

 

TIPS-URI

1

Nu sunt foarte dulci, dar sunt foarte gustosi si asta in mare parte datorita

2

1. faina de migdale

3

2. cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

17.03.2015, 21:44

Mmmm...

dantes 1

18.03.2015, 06:36

Interesante!

mirela0911 1

19.03.2015, 15:22

O trecem la favo!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos cu rahat si nuca