Fursecuri cu gem

de Pushaa in Prajituri, 4 Mai 2014 | 3704 vizualizari

 

Sunt fursecuri fragede si delicioase. Mie imi plac foarte tare pentru ca raman perfecte chiar si cateva zile si merg de minune cu o cana de lapte cald, o cafeluta sau un cappuccino.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 12 linguri de zahar
  • 12 linguri ulei
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • esenta vanilie
  • gem
  • ciocolata
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Batem ouale separat. Galbenusurile le batem spuma cu sare si sahar. Apoi adaugam uleiul treptat ca la maioneza, praful de copt stins cu otet sau zeama de lamaie si esenta. Albusurile le batem spuma si le punem peste galbenusuri. Adaugam faina si framantam bine pana cand obtinem un aluat tare dar usor de modelat. Lasam aluatul la frigider 30 minute. Pudram masa cu faina si intindem o foaie cu o grosime de 5mm. Taiem rondele cu paharul sau diferite forme si le asezam in tava unsa cu ulei cu distanta intre ele.

Le coacem la foc mediu 20-25 minute.
In prima zi sunt ca biscuitii, mai tari; Le lasam intr-un vas acoperite pana adoua zi pentru ca se inmoaie. Le lipim cate doua cu gem si le glazuram cu ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem