Fursecuri cu lamaie si alune

de RuxyRux in Prajituri, 17 Dec 2012 | 3442 vizualizari

 

Mmmmm.....atat pot sa va spun...restul va las sa ghiciti :))))

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 250 gr unt
  • 150 gr zahar brun( pudra)
  • vanilie pudra( sau extract)
  • coaja de lamaie
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • o cescuta de alune de padure
  • 1 lingurita de praf de copt( stins cu cateva picaturi de lamaie)
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie si alune:

Se face aluatul amestecand si framantand toate ingredientele, apoi se infoliaza si se da o jumatate de ora la rece.

Se scoate se imparte in doua si fiecare bucata se va intinde pe masa, pe suprafata de lucru si se va rula apoi sul.

Cu un cutit taiem fursecurile si le modelam usor cu mana, in mijloc vom pune alune. le asezam in tava de cuptor tapetata cu foaie pergament.

Coacem pentru 15 sau 20 de minute la 180 de grade sau pana se rumenesc usor pe margine.

Delicioase garantat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

RuxyRux 1

19.12.2012, 22:01

Corinuto...iti dau sigur sigur

RuxyRux 1

19.12.2012, 22:01

Lau...multumesc mult!

RuxyRux 1

19.12.2012, 22:02

Mamaie scumpa...iti multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati