Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)

de LUK in Prajituri, 24 Feb 2011 | 9992 vizualizari

 

gust dulce acrisor..

 

INGREDIENTE

  • 70gr zahar pudra
  • 120gr margarina
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 160gr faina
  •  30gr rahat taiat bucatele mici
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • zahar pudra pentru ornat(optional)
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie si rahat(de post):

Margarina moale(la temperatura camerei) se mixeaza foarte bine cu zaharul pudra ,zaharul vanilat si coaja de lamaie. Dupa ce s-au omognizat se adauga zeama de lamaie si faina, treptat. Mixam cat se poate cu mixerul apoi scoatem coca pe blatul de lucru si incorporam restul de faina prin framantare. Va rezulta un aluat elastic.

Intindem o foaie de 1-2cm si taiem forma dorita. Eu am folosit un pahar mai mic pentru a decupa rotund. Asezam in tava pe hartie de copt si punem in mijlocul fiecaruia o bucatica mica de rahat.Coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu 25min(pana sunt rumenite frumos). Pudram cu zahar pudra cat sunt fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Stelute cu scortisoara