Fursecuri cu malai

de Lau in Prajituri, 20 Apr 2011 | 3202 vizualizari

 

reteta o am de pe blogul lui laura,sunt foarte buni,

 

INGREDIENTE

  • 275 g faina
  • 200 g unt rece
  • 150 g malai
  • 1 ou
  • 100 g zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
  • coaja rasa de la o portocala
  • pentru ornat
  • 100 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu malai:

din ingredientele mai sus mentionate se framanta un aluat care se inveleste in folie si se lasa la rece 1 ora.

se intinde o foaie si se decupeaza formele,se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 8 min la 200 grade (sa fie incalzit cuptorul inainte)

se marunteste ciocolata si se se topeste cu 6 linguri de lapte la baie-marie

se lipesc fursecurile cate 2  cine doreste si se toarna glazura deasupra,

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu malai" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Islere cu crema de vanilie