Fursecuri cu Migdale

de BuburuzaBubu in Prajituri, 8 Dec 2012 | 2708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciocolata cu continut ridicat de cacao
  • 2 oua +un galbenus
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 linguri Amaretto
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 250 gr migdale macinate fin
  • 3 linguri de faina
Portii: 35
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu Migdale:

Se da ciocolata prin razatoare mica.Separam ouale.
3 galbenusuri de ou se bat spuma cu 100 gr de zahar,amaretto si scortisoara,cca 5 min.Se bat spuma albusurile.
Adaugam peste crema de galbenusuri,ciocolata,migdalele,faina si albusurile ,se amesteca usor pana la incorporare totala.Acoperim cu o folie vasul si dam la frigider 1 ora.
Modelam bilute mici cat o nuca ,se tavalesc prin zahar pudra din abundenta.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,apoi se baga tava  in cuptorul preancalzit la 150 C pentru 20 min.Se lasa la racit cca 15 min dupa care servim

Se pastreaza in cutii inchise ermetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu Migdale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nutella Cookies