Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se da ciocolata prin razatoare mica.Separam ouale.
3 galbenusuri de ou se bat spuma cu 100 gr de zahar,amaretto si scortisoara,cca 5 min.Se bat spuma albusurile.
Adaugam peste crema de galbenusuri,ciocolata,migdalele,faina si albusurile ,se amesteca usor pana la incorporare totala.Acoperim cu o folie vasul si dam la frigider 1 ora.
Modelam bilute mici cat o nuca ,se tavalesc prin zahar pudra din abundenta.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,apoi se baga tava in cuptorul preancalzit la 150 C pentru 20 min.Se lasa la racit cca 15 min dupa care servim
Se pastreaza in cutii inchise ermetic.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult