Fursecuri cu migdale

de ionela84 in Prajituri, 26 Dec 2013 | 1008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt 80-82%grasime
  • 150 g migdale maruntite
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • Vanilie
  • un praf de sare
  • 300 g gem de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

1.Mixam untul bine cu zaharul si vanilia si sarea 

2 Adaugam ouale unul cate unul mixand la viteza mica

3.Punem migdalele maruntite si mixam usor pana se omogenizeaza

4.Adaugam si faina in ploaie si formam un aluat ce il introducem 30-40 min la frigider

5 Scoatem aluatul si intindem o foaie ,decupam floricele, sau orice alta forma doriti, si dam la cuptorul preincalzit pt 15-20 min pana cand devin usor aurii,lasam sa se raceasca si le lipim cate 2 cu gem

 

TIPS-URI

1

Pt ornat am topit 70 g ciocolata neagra cu o lg smantana ,am pus intr-o punguta pe care am gaurit-o usor si am trasat linii pe fiecare fursec

COMENTARII (20)

ionela84 1

27.12.2013, 20:15

Multumesc

tanyapatap 1

27.12.2013, 20:31

gaby_gabytza 1

07.01.2014, 16:33

excelente

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04