Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Bantuiam pe urmele Dittei Von Tease al carei parfum il ador si am descoperit o fotografie cu ea pe tocuri gatind elegant in bucatarie ... ce credeti, niste fursecuri soricei.M-am inspirat de acolo, am modificat purin, inclusiv statul pe tocuri care la mine e rar si implica si spatiu de desfasurare ...covor rosu etc .. in fine, i-am facut si si mancat dar abia acum postat.Pentru cine vrea si poate... sa-i faca si pe tocuri :))) eu facut si mancat in sosete de iarna pe langa cuptor :)))
Pt ornare :
Preincalziti cuptorul la 350 de grade. Într-un castron mare, se freaca untul cu un mixer electric pana devine ușor și pufos, aproximativ 1 minut. Se adauga atat zaharul pudra cat si zaharul normal și se amestecă. Adaugam un ou și esenta de vanilie și de migdale si batem până se combina bine. Într-un castron separat, se amestecă făină și migdalele usro prajite si macinate fin. Adaugati amestecul de faina la amestecul de unt și combinati.
Luati in palma cam 1 lingura de aluat and rulati-o într-un oval. Asigurați-va ca o parte e un pic subtiata, alungita pentru a forma nasucul. Puneti fursecurile pe o foaie de copt si lasati spatiu intre ele cam 2 cm distanță. Infigeti feliutele de migdale drept urechiuse si coditele din bucatele de taietei.Coaceti cam 15-20 de minute pana incep sa se rumeneasca apoi scoateti si serviti reci.Desenati ochii si nasul cand s-au racit.
1
daca nu aveti decat migdale macinate si nu mai aveti din ce face urechiusele puteti improviza din niste fulgi de porumb
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult