Fursecuri cu nuca

de danakarin in Prajituri, 11 Dec 2011 | 22944 vizualizari

 

Inca nu m-a lasat febra fursecurilor....mai am cateva retete de incercat....

 

INGREDIENTE

  • 200 g de unt la temperatura camerei
  • 75 g de zahar praf
  • 2 galbenuse
  • 50 g de miere de albine
  • un pachet de zahar vanillat
  • 300 g de faina
  • 2 linguri de nuci macinate 
  • nuci pentru decorare
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

 Amestecam untul, zaharul praf, mierea si zaharul vanillat  pana la o consistenta spumoasa, adaugam, cele doua galbenusuri  si presaram faina si nucile macinate. Prelucram totul ca sa obtinem un aluat omogen. Cu un cornet, sau cu lingurita punem gramajoare in tava, pe hartie de copt, pe fiecare gramajoara plasam 1/4 de nuca, si coacem 10-12 minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Mie mi-a iesit aluatul un pic mai tare si am facut bilute pe care apoi le-am decorat cu nuci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

kamy 1

15.12.2011, 16:18

imi plac mult fac si eu

danakarin 1

15.12.2011, 19:47

Ma bucur, Kamy !! si succes !

Rahela Velicu 1

10.03.2016, 00:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de fursecuri cu nuca, de post