Fursecuri cu nucă

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 4 Aug 2013 | 3995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g făină,
  • 1 linguriță scorțișoară,
  • 1/4 linguriță bicarbonat,
  • 1/8 linguriță sare,
  • 100 g nucă,
  • 200 g unt,
  • 250 g zahăr,
  • 1 ou.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nucă:

Într-un castron cernem făina, scorțișoara, sarea și bicarbonatul. În alt castron amestecăm untul cu zahărul și oul. Atât oul cât și untul trebuie să fie la temperatura camerei. Se amestecă bine până devine o pastă omogenă. Adăugăm nucile măcinate și amestecul de făină. Se frământă toate foarte bine.
Coca se pune în frigider învelită cu folie alimentară pentru minim 30 minute. Se scoate coca din frigider, se întinde pe suprafața de lucru cu un sucitor și se taie în formele preferate. Dacă doriți să le faceți rotunde și să vă ușurați munca, înainte de a pune coca la frigider puteți să o rulați, apoi când o scoateți de la rece, doar o tăiați în rondele. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc la 180 grade pentru 12-15 minute.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nucă" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (10)

Anett 1

04.08.2013, 20:12

tare buna!

iry-gabriela 1

04.08.2013, 21:18

bune la cafea

Valclaudia 1

04.08.2013, 21:30

imi plac tare mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de ciocolata cu crema de iaurt si fructe