Fursecuri cu nuca de cocos

de Bunica in Dulciuri, 2 Noi 2014 | 1294 vizualizari

 

Am tot vazut dulciuri preparate cu nuca de cocos.efiind preferata mea ,am zis totusi sa icerc sa o folosesc in prepararea unor fursecuri.Ce a iesit?Fursecuri delicioase,care se topesc in gura.

 

INGREDIENTE

  • 250 g. unt
  • 200 g. zahar
  • 100 g. nuca de cocos fulgi
  • 250 g. faina
  • arome
  • 2 galbemusuri
  • 1 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos:

Untul se mixeaza cu zaharul pana la topirea zaharului.

Se adauga galbenusurile mixand in continuare.

Peste aceasta compozitie se pun nuca de cocos,aromele,praful de copt si faina.

Se obtine un aluat cu cunsistenta moale.

Pregatim tava de la aragaz tapetand-o cu hartie de copt.

Punem o parte din compozitie intr-un posh si spritam fursecurile direct in tava de copt.

Dam tava la cuptor pana ceand fursecurile se rumeesc usor.

Furscurile se lasa sa se raceasca putin,apoi se scot den tava.

 

 

TIPS-URI

1

Am folosit esenta de vanilie,dar se poate folosi orice aroma.

2

Cine doreste le poate pudra sau glazura cu ciocolata.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri cu nuca de cocos 350089
retete culinare - Fursecuri cu nuca de cocos 350090
retete culinare - Fursecuri cu nuca de cocos 350092
retete culinare - Fursecuri cu nuca de cocos 350093
retete culinare - Fursecuri cu nuca de cocos 350097
retete culinare - Fursecuri cu nuca de cocos 350098

COMENTARII (17)

Rocsi 1

02.11.2014, 21:44

Bune si aromate!

claudiaO 1

03.11.2014, 09:50

delicioase!!!

susu 1

05.11.2014, 19:42

Hmmm, yammy, cum sa nu iasa fragede cu atata unt, minunate, le fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55