Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 5 Dec 2014 | 3889 vizualizari

 

Fie ca suntem mici, mari, adulti, mai batrani, cu totii il asteptam pe Mos Nicole. Nu il asteptam pentru lucrurile materiale, cel putin noi cei mai mari, ci pentru lucrurile care ne bucura sufletele. Eu una va doresc sa treaca Mosu' pe la voi cu sanatate, bucurii si multe zambete calde si sincere! Acum va las si ceva dulce!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina la pachet
  • 150 gr zahar
  • 50 gr nuca de cocos
  • 1 lingurita praf de copt
  • 250 gr faina
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • bombonele pentru decor
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata:

Margarina, de la temperatura camerei, o mixam spuma impreuna cu zaharul.

Incorporam esenta si nuca de cocos.

Faina o amestecam cu praful de copt, o adaugam treptat in compozitia de mai sus.

Vom obtine un aluat usor lipicios.

Tapetam cu hartie de copt o tava mare.

Rupem bucatele din aluat, facem bilute, le aplatizam putin si le asezam in tava.

Introducem fursecurile in cuptor, la o temperatura potrivita pana devin aurii.

Cand sunt gata, le scoatem si le lasam la racorit.

Ciocolata o rupem bucatale intr-un bol metalic, o punem pe baie de aburi pana se topeste.

Trecem fursecurile pe jumatate prin ciocolata topita, apoi le presaram cu bombonele.

Le asezam inapoi in tava pentru a se intari ciocolata pe ele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Rocsi 1

07.12.2014, 21:05

Intr-adevar delicioasa combinatia, Mirela

anca_rm 1

08.12.2014, 14:42

Rocsi 1

08.12.2014, 21:55

Anca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata pentru Mos Craciun