Fursecuri cu nuca semiluna

de epurasha2bb in Prajituri, 2 Sep 2010 | 11323 vizualizari

 

dupa reteta lui susu si cu ajutorul nepretuit al Micutei Deea :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g nuca
  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g unt
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca semiluna:

Untul moale se bate spuma cu oul si apoi se incorporeaza cate putin din faina amestecata cu zaharul pudra si ultima data se adauga si nuca macinata.se da aluatul format la rece cam 30 minute, apoi intindem o foaie pe masa pudrata cu faina si decupam semilune cu o forma de minitarta ondulata(eu le-am folosit pe cele primite de la Julie care-i plac Deei mult).

Se coc pe ambele parti si se pudreaza cu zahr cand s-au racit.

Sa tot mananci, mai ales cu un pahar de laptic alaturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca semiluna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

lia maria 1

08.09.2010, 10:46

LA MULTI ANI ! de ziua numelui

Julie 1

09.09.2010, 10:21

La multi ani!!

epurasha2bb 1

11.09.2010, 15:02

multumesc lia si julie! scuze de intarziere, stiti problemele mele cu computerul si cu netul si in plus am si racit toate 3.acum suntem mai bine un pic si am reusit dupa lupte seculare sa ma conectez.rds -ul asta e jalnic!!!! regret contractul cu ei! VA PUP

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Chinezoaica