Fursecuri cu nuca si zahar tos

de Valclaudia in Dulciuri, 1 Feb 2014 | 3774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • cca 600 gr. faina alba
  • 150 gr. nuca macinata
  • 150 gr zahar tos
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 3 linguri pasta de macese
  • 2 oua
  • 200 gr. smantana
  • 250 gr. unt sau margarina la temperatura camerei
  • Pentru decor:
  • 100 gr. zahar tos
  • 100 gr. nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca si zahar tos:

Untul (margarina), se amesteca cu: 2 oua, praf de copt, un praf de sare, 3 linguri pasta de macese, nuca macinata, zahar si smantana. Adaugam faina proaspat cernuta si obtinem un aluat elastic din care vom rupe bucatele si vom forma cu mainile bilute dupa marimea dorita.

Intr-un bol amestecam zaharul tos cu nuca macinata si tavalim bilutele prin acest amestec pentru a le decora.

Asezam bilutele in tava tapetata cu hartie de copt, le dam la cuptor (pe care am avut grija sa-l incingem in prealabil) pentru cca 15-20 min (180-200 grade).

Le scoatem din cuptor, le lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca si zahar tos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti mentolati, cu crema de fructe