Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Va asigur ca sunt atat de fragede si de moi incat nu te poti oprii din mancat.
Sursa aici http://gourmandine.ro/retete-fursecuri/fursecuri-ovis-molis/
Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine spuma, peste care adaugam vanilia ( doar semintele, daca nu aveti pastai de vanilie folositi esenta de vanilie ) .
Adaugam oul si omogenizam compozitia., dupa care incepem sa turnam si faina amestecata cu praful de copt. Framantam pana devine un aluat moale, nelipicios pe care il vom invelii intr-o folie si-l vom baga 30 de minute la frigider ( eu am sarit peste pasul asta )
Din aluat formam bilute cat o nuca, pe care le vom pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei ustensile care are capatul rotunjit, formam cate o adancitura in fiecare biluta. Umplem adanciturile cu nutella sau gem. Dam la cuptorul preincalzit cca 15-20 minute la foc mediu. Dupa ce s-au copt se lasa la racit.
Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult