Fursecuri cu pepite de ciocolata

de laura_n in Dulciuri, 4 Mar 2015 | 910 vizualizari

 

Sunt genul de fursecuri americane, sfaramicioase, fragede, dulci.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 100 gr zahar brut
  • 1 ou
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • pepite ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu pepite de ciocolata:

Intr-un castron, amestecam untul moale, uleiul si zaharul. Amestecam cu un tel, adaugam oul. Amestecam in continuare pana se incorporeaza oul, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt. Incepem sa framantam cu o spatula cand devine inchegat aluatul. Adaugam pepitele de ciocolata. Amestecam cat sa se distribuie in tot aluatul.

Pornim cuptorul, pregatim o forma cu hartie de copt.

Incepem sa rupem bucatele din aluat, eu nu le-am aranjat, le-am lasat exact cum le-am rupt. Oricum, este un aluat grozav,care nu se intinde foarte mult la copt.

Lasam la copt aproximativ 15-20 minute, cat s-au rumenit frumos. Le-am scos la racit pe un gratar. 

 

TIPS-URI

1

in functie de calitatea fainii, puteti folosi o cantitate mai mare sau mai mica, cat sa iasa un aluat nu foarte tare, dar elastic

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri cu pepite de ciocolata 369618
retete culinare - Fursecuri cu pepite de ciocolata 369619
retete culinare - Fursecuri cu pepite de ciocolata 369620
retete culinare - Fursecuri cu pepite de ciocolata 369621
retete culinare - Fursecuri cu pepite de ciocolata 369622

COMENTARII (13)

Corinuta 1

04.03.2015, 21:32

yamiiiii!

T I M E A 1

05.03.2015, 21:56

si io vreau

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 22:07

de probat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55