Fursecuri cu portocale

de alinutza1983 in Prajituri, 22 Feb 2012 | 3732 vizualizari

 

O reteta tocmai de la Craciun...:)

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 2 linguri suc portocale
  • coaja rasa lamaie/ portocale
  • finisare:
  • glazura lamaie (Dr. Oetker)+bombonele decorative
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

1. Se framanta un aluatdin toate ingredientele, apoi se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider minim doua ore.

2. Dupa trecerea timpului precizat, se intinde o foaie si se taie cu ajutorul formelor aluatul.

3. Fursecurile obtinute se dau la cuptorul preincalzit, cam 10 min, pana incep sa devina aurii pe talpa.

4. Dupa ce se racesc se ung cu glazura de lamaie, apoi se decoreaza dupa plac!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute (pentru Mos Nicolae :D)