Fursecuri cu scortisoara

de adasev12 in Prajituri, 18 Dec 2012 | 5519 vizualizari

 

am reusit si eu sa fac azi cateva fursecuri...nu le-am mai glazurat desi aveam in plan, dar nu tiu cum se face ca copiii astia imi ocupa mai tot timpul...mai ales cea mica...

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina rama
  • 150 g zahar
  • o vanilie
  • jumatate praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • o lingurita rasa de scortisoara
  • 1 ou
  • 4 linguri de iaurt
  • 3 linguri suc de sfecla rosie
  • faina cat cuprinde, cam 350 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu scortisoara:

Margarina se lasa la temperatura camerei, apoi se taie cubulete, se amesteca cu faina, vanilia si zaharul, apoi se adauga oul, praful de copt stins cu o lingurita de zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa, scortisoara si sucul de sfecla, pt a-i da o tenta rosiatica. Vroiam sa fie si mai rosii, dar mi-a fost teama de gust...poate era mai bine daca luam colorant alimentar.... Se framanta aluatul pana devine elastic si comapct, se infoliaza si se da la rece.

Se scoate pe planseta infainata bine si se intinde o foaie de jumatate de cm, se taie diverse forme si se coc cam 15 minute, la 170-180 grade.

Se pot glazura sau lasa asa simple...eu asa le-am lasat ....din lipsa de timp....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

adasev12 1

19.12.2012, 16:34

mihaela, ai dreptate

merisor, ms de cafea, o zi buna

ruxy...micuta mea e o alintata...n-am ce-i face

Mihaela11_jo 1

19.12.2012, 17:24

Delicioase
Sarbatori Fericite

Aurelia 07_07 1

19.12.2012, 23:18

Sunt foarte bune.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Braduti