Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
by Oana - o reteta super usor de facut si foarte gustoase si pufoase.
- stafidele se spala bine cu apa si se lasa intr-un bol cu apa rece.
- ouale se bat bine cu zaharul, la mixer vreo 10 minute, pana s-au umflat si s-au albit. Se adauga apoi uleiul, putin cate putin, ca la maioneza.
- se pune amoniacul stins in zeama de lamaie, esenta de rom, apoi faina, amestacand tot la mixer. Se adauga stafidele si se amesteca cu o lingura.
- pe tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se pun fursecurile la distanta, cu o lingurita.
- se coc la foc potrivit, 180C cam 10 minute, pana se rumenesc putin.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult