Fursecuri cu unt

de luminita20_2006 in Dulciuri, 17 Feb 2015 | 519 vizualizari

 

Am facut aceste fursecuri de Craciun. Am fost ceva timp lipsa pe bucataras dar asta nu inseamna ca nu am continuat sa gatesc, , noul membru al familiei si tot timpul dedicat celui mic m-au facut sa renunt o perioada la timpul dedicat internetului, insa ca acum am crescut maricei si mami are un pic timp si pentru alte activitati, sai mai bine m-am obisnuit cu noua postura :))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • -100 gr smantana
  • -1 ou
  • -25 ml lapte
  • -100 zahar pudra
  • -400 gr faina
  • -coaja portocala
  • - scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt:

Untul se taie cubulete si se mixeaza cu zaharul, Se adauga oualae si smantana se amesteca sa se incorporeze dupa care aromele laptele si faina. Se framanta repede un aluat, nu prea mult sa nu devina elastic. Se inveleste in folie si se da la frigider min. 2 ore.

Dupa care se intinde o foaie si se decupeaza formele dorite. Se coc la 180 C 10-15 min

 

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

18.02.2015, 13:48

mirela0911 1

18.02.2015, 14:25

Frumusele!

Rocsi 1

18.02.2015, 21:25

Ce frumoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41