Fursecuri cu unt de arahide

de Anamaria Cook in Dulciuri, 11 Feb 2014 | 2902 vizualizari

 

Imi place untul de arahide la nebunie, iar fursecurile acestea au devenit preferatele mele mai ales pe frigul asta alaturi de o cana de ceai fierbinte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 350 g faina
  • 4 lingurite unt de arahide
  • 2 oua
  • 125 g zahar
  • 125 g zahar brun
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt de arahide:

Puneti toate ingredientele intr-un vas incapator si stingeti bicarbonatul si praful de copt cu putina zeama de lamaie, apoi amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios.

Tapetati o tava cu hartie de copt sau cu putin unt si un strat de faina si formati fursecurile cu un posh sau pur si simplu cu o lingurita.

Aveti grija cand formati fursecurile sa lasati distanta intre ele deoarece se vor extinde. Coaceti in cuptorul incins la 180 C pentru 3-5 minute sau pana devin usor aurii. Fursecurile trebuie sa fie inca moi cand le scoateti din cuptor, vor deveni crocante cand se vor racii.

POFTA BUNA!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gherute de pisica