Fursecuri cu unt de arahide și banane

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 11 Oct 2012 | 1621 vizualizari

 

Fursecuri americane clasice, ideale la micul dejun lângă un pahar cu lapte sau de ce nu lângă o cafeluță.

 

INGREDIENTE

  • 2 căni făină,
  • 1 lingură praf de copt,
  • 1/2 linguriță scorțișoară,
  • 1/2 linguriță nucșoară,
  • 1/2 linguriță cuișoare,
  • 1/2 linguriță sare,
  • 1/3 cană ulei,
  • 1/3 cană miere,
  • 1 cană unt de arahide fin,
  • 1/2 cană fulgi de ovăz,
  • 3 banane.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt de arahide și banane:

Într-un castron cernem făina împreună cu praful de copt, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea. În alt castron pasăm bananele și le amestecăm cu uleiul, mierea și untul de arahide. Se bat bine cu mixerul până se omogenizează. Se adaugă amestecul de făină și se amestecă bine. La sfârșit se adaugă fulgii de ovăz și se amestecă până la omogenizare. Se pune aluatul în tăvi tapetate cu hârtie pergament, cu o linguriță la distanță de 2 cm. Se coc câte 10-12 minute în cuptorul preîncălzit la 190 grade C. Se lasă să se răcească în tăvi. Se servesc reci.

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri cu unt de arahide și banane-0
Fursecuri cu unt de arahide și banane-1

COMENTARII (13)

adry88 1

12.10.2012, 10:12

unu vreau si eu

lilik 1

12.10.2012, 17:35

eu aduc cafeluta

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04