Fursecuri cu unt si vanilie

de La Ancuta in Dulciuri, 13 Dec 2012 | 6510 vizualizari

 

Cu aceste fursecuri l-am intampinat noi pe Mos Nicolae. Am intarziat putin cu postarea, dar cred ca si Mos Craciun se poate bucura de fursecuri. Sunt foarte fragede, se fac repede si pot participa si copiii la modelat fursecuri. Eu le-am facut impreuna cu Dragos, iar Mosu' a papat tot de pe farfurioara :D.

 

INGREDIENTE

  • 280 g unt
  • 350 g faina
  • 80 g zahar pudra
  • 1 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 fiola esenta de vailie
  • zahar pudra cu vanilie (pentru tavalit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt si vanilie:

Amestecam faina cu praful de copt si praful de budinca. Adaugam zaharul si vanilia si la final untul la temperatura camerei.
Framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini si are consistenta platilinei.

Rupem bucatele din aluat si formam bilute (cam cat o nuca) pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Coacem fursecurile la foc mic, 15-20 de minute. Ele trebuie sa ramana deschise la culoare.

Cat sunt inca fierbinti le tavalim prin zahar pudra cu vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt si vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

La Ancuta 1

14.12.2012, 15:10

Mena, nu ma mai muncesc, ca si asa nu prea am timp

alldaycooking 1

14.12.2012, 15:13

mirela0911 1

14.12.2012, 15:39

iau si eu niste fursecuri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri bicolore - de post