Fursecuri cu vanilie

de miremirc in Prajituri, 6 Feb 2011 | 5814 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 2 oua,
  • 150 g zahar,
  • 40 ml ulei,
  • 50 g unt,
  • esenta vanilie,
  • 350 g faina,
  • 1 lgt praf de copt,
  • 80 g zahar pudra cu aroma vanilie
Portii: 34
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu vanilie:

Mod preparare: Ouale le mixam cu zaharul apoi adaugam untul topit cu uleiul, esenta de vanilie iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt; se formeaza un aluat mai moale; vasul cu aluat il acoperim cu o folie alimentara si il lasam la frigider pentru 1 ora.

Scoatem aluatul de la frigider, care intre timp a primit consistenta dorita si formam bilute pe care le dam prin mult zahar pudra si le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Foarte simpli si usor de facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

06.02.2011, 18:55

Bune bune

mena29 1

07.02.2011, 11:19

Parca simt miros de vanilie

vanilla 1

07.02.2011, 14:31

le-am adaugat la fav!!! foarte bine arata, si cred ca foarte gustoase!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu banane